Tidsbestilling

Åbningstider:

Mandag  til  onsdag  9.00-17.00 | Fredag 9.00-14.00.

1 dag i ugen til kl. 19.00 ved behov, evt også en lørdag eller søndag hver måned.

Booking

Sådan bestiller du tid.

 Kontakt mig på telefon/sms:

60 15 03 32, eller benyt Messenger chatten.

Sådan Bestiller Du Tid

Bookingsystem er et rigtig godt værktøj for mange, men jeg har bedre erfaring med personlig henvendelse.

Så for at jeg kan yde den bedst mulige service til dig, og for at tilpasse mit arbejds- og familieliv på en god måde, så foretrækker jeg at bestilling af tider gøres direkte til mig ved at ringe eller skrive en sms på tlf 60150332.

Du kan også kontakte mig over messenger chatten her på siden, eller privat fb messenger hvis vi tidligere har skrevet sammen der.

Du kan kontakte mig hverdage og weekend mellem 8.00 og 20.00.  Hvis jeg er optaget med behandling eller andet, og jeg ikke svarer hvis du ringer, så læg en besked eller skriv en sms,  så kontakter jeg dig tilbage så snart jeg kan.

Jeg vil altid sende dig en påmindelse dagen inden din behandling.

AFBUD

Husk At Melde Afbud I God Tid

Behandlinger kan aflyses indtil 24 timer før den bookede behandling på tlf. eller sms til 60150332. Jeg bekræfter efterfølgende dit afbud. 

Aflyses tiden med mindre end 24 timer før, vil et afbudsgebyr blive opkrævet tilsvarende 50% af prisen.

Aflyses tiden senere en kl 8.00 samme dag  eller ved udeblivelse, vil gebyret være det fulde beløb af prisen.

Inden du møder til din behandling, er det en god idé at forberede dig bedst muligt, så det bliver en god oplevelse.
Sørg for ikke at have spist lige inden og tag gerne et bad samme dag.

En god måde at forberede sig mentalt, er, at gøre sig nogle overvejelser omkring ønsker og målsætning for behandlingen, hvad enten de er af psykisk eller mere fysisk karakter. En god idé kan være at tage noter, som du medbringer, når vi mødes.

Du ligger i undertøj med et tæppe over dig. Jeg afdækker de steder, jeg behandler, og dækker dig til igen efter. Kropsterapien består af pulserende massage, meridianmassage, zoneterapi, vejrtrækningsøvelser, ledfrigørelse, acupressure, tryk og stræk.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i dagene efter en behandling, minimum 2 liter dagligt, for at afhjælpe kroppen med at udskille affaldsstoffer. Endvidere er det vigtigt at have fokus på vejrtrækning, så kroppen får den ilt, den har brug for. Tag eventuelt små pauser, gerne 4-5 gange om dagen, hvor du laver 7-8 dybe vejrtrækninger.

Det er en god idé at forholde sig i ro resten af dagen, så tag gerne hjem og slap af. Skal du på arbejde, så forsøg at gøre det i dit eget tempo. Få en god nats søvn.

Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner efter en behandling. De fysiske reaktioner kan vise sig som en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for – i mere eller mindre grad. De foretager sig oftest efter 2-3 dage, men kan, afhængig af problemets omfang, godt vare ved i længere tid.

Psykiske reaktioner kan være følelser som kommer “ud af det blå”, og nogle gange kan reaktionerne føles kraftigere end de plejer at gøre. Forsøg, for så vidt muligt, at give dem lov til at “fylde”. Det er ofte gamle undertrykte følelser, som kroppen giver slip på.

Det videre behandlingsforløb er meget individuelt, alt efter den enkeltes ønske og behov, ligesom reaktionerne på behandlingen er det. Det anbefales, at man får endnu en behandling indenfor 1 til 2 uger, og ofte vil der være behov for et længere behandlingsforløb.

Det er almindeligt, at der både under og efter en behandling med kropsterapi, kan opstå forskellige kropslige reaktioner. Reaktionerne er ikke farlige, men en naturlig reaktion på behandlingen.
Følgende reaktioner kan opstå:

Snurren i kroppen.
Når gamle spændinger slipper, opstår der en øget gennemstrømning af blodet. Hermed øges optagningen af ilt og næring i cellerne. Denne process kan fornemmes som en snurren.

Rystelser.
Når kroppen retter op på sig selv/regulerer sig selv, kan der forekomme rystelser.

Svimmelhed og kvalme.
Når man arbejder i dybden, blandt andet med åndedrættet, frigives der flere affaldsstoffer end normalt. Når disse går i blodbanerne, vil man kunne opleve svimmelhed og/eller kvalme.

Kilden.
Overfladiske muskulære spændinger kan fornemmes som kilden.

Sved.
Den øgede blodgennemstrømning kan aktivere stoffskiftet og dermed øge svedproduktionen.

Brændende fornemmelse.
Når der opstår en gennemstrømning i nervesystemet, kan det føles som en brændende fornemmelse.

Kløe.
Kløe kan forekomme, når der opstår en gennemstrømning i nervespidserne.

Kramper.
Oftest opstår kramper, når musklen afspænder sig selv ved sammentrækninger. Dette kan dog også skyldes væskemangel.

Hvis du oplever en eller flere af disse efterreaktioner, så prøv så godt som mulig at være med dem. Jeg kender selv meget godt til diverse reaktioner efter kropsterapi behandlinger, evt så er du velkommen til at kontakte mig og vi kan tale lidt sammen, at få lidt professionel guiding kan skabe lidt ro for dig.