Totum kropsterapi

Totum Kropsterapi behandling

Totum kropsterapi er en dybdegående pulserende massage, samtale, vejrtrækningsøvelser, meridianbaner, akupressur, tryk og stræk, ledfrigørelse, zoneterapi, energiarbejde, og vores arbejde som forener krop og sind  har vi en holistisk menneskesyn i behandlingerne.

Totum Kropsterapi behandling.

Bliv fri for spændinger, smerter og psykiske belastninger.

Totum kropsterapi er en dybdegående pulserende massage, samtale, vejrtrækningsøvelser, meridianbaner, akupressur, tryk og stræk, ledfrigørelse, zoneterapi, energiarbejde, og behandlingen som forener krop og sind  har vi et holistisk menneskesyn. Krop og psyke hører sammen.

Stress og traumer sætter ofte fysiske spor på kroppen, som kan give kroniske eller tilbagevendende gener. Vi behandler både symptomerne og de bagvedliggende årsager. Kropsterapi kan hjælpe dig med at opløse spændinger og blokeringer i kroppen. Det er også en god behandlingsform til at komme af med stress, frigøre traumer og psykiske belastninger, så du kan få et nervesystem i balance..

Opdag dig selv og få en ny kærlighed til livet. .

Kropsterapi kan give dig en større kropsbevidsthed, så du bedre kan mærke efter i krop og sind. Det kan give dig mere overskud og energi i hverdagen, samt et bedre selvværd, mere selvtillid, øget livsglæde og en kærlig måde at møde dig selv og verden på. Har du en opfattelse af dig selv, som ikke er særlig positiv kan kropsterapien hjælpe dig til en opdagelse, ny indsigt og viden, hvor du får nye og positive tanker og følelser om dig selv. Via den terapeutiske samtale, som vi starter alle behandlingsforløb med, finder vi ud af, hvordan vi vil gribe behandlingen an alt efter hvor problemerne sidder. Ofte har generne siddet i kroppen i mange år og derfor vil et længere behandlingsforløb være den bedste løsning til at rette op på dem..

Hvad kan vi behandle?

Stress                                          Angst

Muskel- og ledsmerter            Spændinger

Sportsskader                             Skavanker

Nakkesmerter                            Museskader

Skuldersmerter                          Frossen skulder

Rygproblemer                           Lænd- og iskiassmerter

Mave- tarmproblemer            Menstruationssmerter

Vejrtrækningsbesvær             Eksem og allergi

Autoimmune sygdomme        Gigtsmerter

Frygt                                          Vrede

Sorg                                            Tankemylder

Søvnproblemer                        Selvværd og selvtillid

Chok og traumer                     Ptsd

 

 

 

 

Hvad siger andre

Inden du møder til din behandling, er det en god idé at forberede dig bedst muligt, så det bliver en god oplevelse.
Sørg for ikke at have spist lige inden og tag gerne et bad samme dag.

En god måde at forberede sig mentalt, er, at gøre sig nogle overvejelser omkring ønsker og målsætning for behandlingen, hvad enten de er af psykisk eller mere fysisk karakter. En god idé kan være at tage noter, som du medbringer, når vi mødes.

Du ligger i undertøj med et tæppe over dig. Jeg afdækker de steder, jeg behandler, og dækker dig til igen efter. Kropsterapien består af pulserende massage, meridianmassage, zoneterapi, vejrtrækningsøvelser, ledfrigørelse, acupressure, tryk og stræk.

Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand i dagene efter en behandling, minimum 2 liter dagligt, for at afhjælpe kroppen med at udskille affaldsstoffer. Endvidere er det vigtigt at have fokus på vejrtrækning, så kroppen får den ilt, den har brug for. Tag eventuelt små pauser, gerne 4-5 gange om dagen, hvor du laver 7-8 dybe vejrtrækninger.

Det er en god idé at forholde sig i ro resten af dagen, så tag gerne hjem og slap af. Skal du på arbejde, så forsøg at gøre det i dit eget tempo. Få en god nats søvn.

Der kan forekomme både fysiske og psykiske reaktioner efter en behandling. De fysiske reaktioner kan vise sig som en opblussen af de symptomer og spændinger, der er blevet behandlet for – i mere eller mindre grad. De foretager sig oftest efter 2-3 dage, men kan, afhængig af problemets omfang, godt vare ved i længere tid.

Psykiske reaktioner kan være følelser som kommer “ud af det blå”, og nogle gange kan reaktionerne føles kraftigere end de plejer at gøre. Forsøg, for så vidt muligt, at give dem lov til at “fylde”. Det er ofte gamle undertrykte følelser, som kroppen giver slip på.

Det videre behandlingsforløb er meget individuelt, alt efter den enkeltes ønske og behov, ligesom reaktionerne på behandlingen er det. Det anbefales, at man får endnu en behandling indenfor 1 til 2 uger, og ofte vil der være behov for et længere behandlingsforløb.

Det er almindeligt, at der både under og efter en behandling med kropsterapi, kan opstå forskellige kropslige reaktioner. Reaktionerne er ikke farlige, men en naturlig reaktion på behandlingen.
Følgende reaktioner kan opstå:

Snurren i kroppen.
Når gamle spændinger slipper, opstår der en øget gennemstrømning af blodet. Hermed øges optagningen af ilt og næring i cellerne. Denne process kan fornemmes som en snurren.

Rystelser.
Når kroppen retter op på sig selv/regulerer sig selv, kan der forekomme rystelser.

Svimmelhed og kvalme.
Når man arbejder i dybden, blandt andet med åndedrættet, frigives der flere affaldsstoffer end normalt. Når disse går i blodbanerne, vil man kunne opleve svimmelhed og/eller kvalme.

Kilden.
Overfladiske muskulære spændinger kan fornemmes som kilden.

Sved.
Den øgede blodgennemstrømning kan aktivere stoffskiftet og dermed øge svedproduktionen.

Brændende fornemmelse.
Når der opstår en gennemstrømning i nervesystemet, kan det føles som en brændende fornemmelse.

Kløe.
Kløe kan forekomme, når der opstår en gennemstrømning i nervespidserne.

Kramper.
Oftest opstår kramper, når musklen afspænder sig selv ved sammentrækninger. Dette kan dog også skyldes væskemangel.

Hvis du oplever en eller flere af disse efterreaktioner, så prøv så godt som mulig at være med dem. Jeg kender selv meget godt til diverse reaktioner efter kropsterapi behandlinger, evt så er du velkommen til at kontakte mig og vi kan tale lidt sammen, at få lidt professionel guiding kan skabe lidt ro for dig.