Om mig

Sean Murphy

Mit navn er Sean Murphy. 

Jeg er uddannet Totum Kropsterapeut, med en videregående specialist udd. i stress, chok og traumer, og er også uddannet Life coach fra ID Academy. Jeg tilbyder kropsterapi, smertebehandling, stressbehandling, chok/traumeterapi,  coaching, hjælp til afhængighedsproblematikker,  og rådgivning i kost og sundhed, vægttab og træning.

Kropsterapi kombinerer unikke dybdegående pulserende massage teknikker,  zoneterapi, åndedrætsteknikker, akupressur, meridianmassage, led frigørelse, samtaleterapi og afhjælper både fysiske og psykiske problematikker.  

Du får her lidt af min historie.

Den fulde version kommer måske på et senere tidspunkt.
Ses vi i klinikken, er der stor chance for, at jeg fortæller dig mere om mig, med et ønske om, at vi sammen kan få skabt både håbet og troen på, at ingen tilstand er umulig at komme ud af, eller videre fra, og at et liv med frihed, kærlighed, glæde og styrke faktisk er muligt.

Jeg hedder Sean Murphy, er født i 1967 i Southampton, England.
Da jeg var 5 år gammel, flyttede jeg sammen med min familie, mor, far og en yngre søster, til Norge. Min far var ikke meget tilstede i min opvækst, og senere i mine teenageår, blev jeg bevidst om, at han havde et stort misbrug af alkohol. Svigtet af en far, som ikke var der, var hårdt at takle, både som barn og teenager, og jeg følte en enorm sorg samt et stort afsavn.

Min adfærd var, helt fra 5-6 års alderen, temmelig aggressiv. Set i bakspejlet, var denne udadreagerende adfærd et råb om hjælp, og et forsøg på at få opmærksomhed og anerkendelse.
En søster mere kom til verden, da jeg var 7 år gammel.
Som 10 årig blev min far pludselig væk i løbet af natten. Jeg hverken så eller hørte fra ham i over 5 år.
I løbet af disse år, blev jeg pålagt rollen som manden i familien af min mor, og skulle blandt andet tage mig af mine 2 yngre søstre, med en mor som ofte var på farten med uddannelse og job. Et ansvar jeg aldrig formåede at leve op til, hvilket i øvrigt ofte blev påtalt af min mor. Jeg gjorde det aldrig godt nok.

Oprør

Teenageårene var præget af mange sportslige aktiviteter, men jeg følte hele tiden en indre tomhed og et savn efter noget andet.
Jeg begyndte i løbet af disse år at drikke store mængder alkohol, og senere fik jeg også smag for stofferne.
Et stort behov for at flygte og en følelse af at ville væk fra det, som var svært inde i mig, gjorde, at dette liv i mange år blev min løsning.
Jeg levede  et yderst hårdt og turbulent liv, og mistet mig selv helt, noget som min krop og mit sind tidligere bar stor præg af.
Dårlige oplevelser fra barndommen og videre gennem livet, satte sig som traumer, blokeringer, spændinger og smerter i kroppen.
Derudover har jeg oplevet vedvarende stress, angst, frygt, vrede og andre svære psykiske  udfordringer, som har siddet fastlåst i mit system i rigtig mange år.

Mange gode år har jeg dog alligevel også haft. Jeg har 3 skønne børn i Norge, som jeg har god kontakt med, og jeg husker da, at jeg også her har haft mange gode oplevelser.

Sejeren

Jeg er også uddannet kok, og har arbejdet på restauranter og hoteller i Norge gennem flere år, og har derudover undervist og afholdt kurser i kost og ernæring. Noget jeg i dag af og til indrager i forbindelse med rådgivning om sundhed i min klinik.

For at korte en lang historie ned, hopper vi frem til 2008, hvor jeg flyttede til Danmark. Jeg var knækket både fysisk og psykisk, da jeg ankom, men dette blev også starten på et intenst arbejde med mig selv.
Jeg havde allerede dengang et stort håb om at leve et normalt liv og slippe fri fra det fængsel, jeg konstant følte mig fanget i.
Nu i 2021 har jeg over 12 års erfaring i intenst arbejde med mig selv,  blandt andet med hjælp fra psykoterapi og særligt fra kropsterapi. En følelse af endelig at have fundet mig selv, både fysisk og psykisk, har jeg  fået lov til at mærke i en del år nu. Der er i dén grad sket mirakler, og alt det jeg ikke troede var muligt, er blevet til virkelighed.

Fra at miste alt håb og tro på livet, er tilværelsen nu blevet fuld af liv, fuld af tro, håb og ikke mindst af drømme og planer for fremtiden.

En lille pige kunne se dagens lys i 2016. Hun er fars store prinsesse, og ved selv, at hun er smuk og dejlig, og bliver fyldt op med både selvværd og selvtillid, og masser af kærlighed, hver dag.

Mit kald om at skulle hjælpe mennesker, som havde det svært, enten fysisk eller psykisk, kom til mig for nogle år siden. Og jeg har nu mange års erfaring med arbejde med andre mennesker.
Det er et kæmpe privilegium at få lov til at hjælpe andre mennesker med de udfordringer, de har. Det er fantastisk spændende.
Jeg har oplevet det meste på egen krop. Og kender selv tilstandene, tankerne, følelserne, smerterne både psykisk og fysisk, og de overbevisninger og forsvar vi bygger op i vores system igennem livet.

Jeg kender også vejen ud til et nyt og forvandlet liv, med ny energi, glæde, taknemlighed og kærlighed til mig selv og livet i sig selv.

Gennem flere uddannelser har jeg fået flere redskaber til at gå min vej samt opbygget en faglighed i at kunne hjælpe andre mennesker. Dette har givet mig en langt større indsigt i, hvordan krop og psyke hænger sammen.

Den største og mest givende uddannelse af alle, er dog opnået i arbejdet med mig selv gennem terapi, kropsterapi og personlig udvikling.
Jeg føler mig i dag både glad og stolt over det menneske, jeg er blevet til, og ovenud taknemmelig for livet samt for alt det, jeg har mulighed for at videregive til andre mennesker gennem mit arbejde.

Ses vi?

Skulle der være eventuelle spørgsmål, når vi mødes, er du velkommen til at spørge ind.
Jeg arbejder i øvrigt fortsat med mig selv, både i forhold til personlig udvikling, men også faglig for at kunne hjælpe mine klienter endnu bedre.
Jeg ser frem til at give dig god behandling.

Kærligheden er nøglen.
Kærlige hilsner
Sean